A continuació pots descobrir La definició i nombrosos exemples de com utilitzar la paraula praliné, en aquesta selecció de correccions ortogràfiques pots veure com es pot usar en un context real aquest mot i utilitzar un dels sinònims que et proposem de la llista completa que pots trobar aquí a més pots veure la seva Definició perquè et sigui moltíssim més simple entendre què significa praliné.
Definició de praliné
Pasta feta d’ametlles, d’avellanes o de nous, amb sucre i mel, utilitzada sovint per a farcir bombons i pastissos i per a fer-ne torrons.
¿Cóm es diu praliné en castellà? / ¿Cómo se escribre y se dice praliné en catalán?
Si vols saber com es diu en espanyol praliné has de entendre que la seva traducció és praliné pots veure en la nostra lloc web més exemples en català perquè et sigui més simple contextualitzar-la en espanyol.
Exemples de com utilitzar praliné
4 El 14 de febrer de 1999, la demandant, Ferrero SpA, va formular oposició contra el registre de la marca sol·licitada per a tots els productes descrits per aquesta, basant-se en la marca denominativa anterior KINDER, registrada a Itàlia des del 28 de gener de 1965 amb el nombre 168.843 i, després de la seva renovació, amb el número 684.985, per a productes compresos en la classe 30, que responen a la següent descripció: «cafè, te, sucre, arròs, tapioca, sagú, succedanis del cafè; pa, galetes, pastisseria i confiteria, gelats comestibles; mel, melassa; llevat, pols per esponjar; sal, mostassa; pebre, vinagre, salses (condiments); espècies; gel; cacau, productes de cacau, és a dir, pasta de cacau per a begudes de cacau, pasta de xocolata; […] làmines, concretament làmines de […] xocolata, xocolata, pralinés, adorns de xocolata […] per a arbres de Nadal, productes […] de xocolata farcits de licor, llaminadures, confiteria, inclosa la pasta dura i tova per a pastissos ».
Confiteria: es tracta de productes per a la […] producció de bombons i pralinés de xocolata i succedanis […] específics per a farciment.
S’entén per bombó […] de xocolata o praliné el producte del […] mida d’un mos, constituït
Els torrons Sabú Ametlla i Sabú Avellana a 300 […] grams., Elaborats amb un praliné finíssim i ametlla sencera en un cas, i avellana en l’altre, en els quals s’ha aconseguit un equilibri entre la pasta praliné i un percentatge de fruit […] que satisfà els paladars més exigents.
El praliné blanc, l’original recobriment […] que afegim a l’ametlla, és el gran secret de la família.
A aquest reconeixement professional s’afegeix un amor a per una encantadora Brussel·les, i Léonidas s’instal·la definitivament a Bèlgica, per al nostre […] major plaer, i el món sencer es […] s’enamora d’aquest deliciós PRALINÉ li MANON Léonidas de xocolata […] blanc i avellana torrada, […] que es converteix en la punta de llança de Léonidas, que s’ofereix en aquest lloc en caixa a la secció «xocolata Léonidas assortides».
Yárnoz ho va emprar en un plat de […] musclos tractat com un aperitiu a […] escabetx i amb un praliné d’avellanes, acabat […] amb uns brots d’herbes i flors.
Els pralinés s’utilitzen per […] els interiors dels bombons.
Una fórmula única que conserva la seva […] exclusivitat gràcies a la combinació de l’exquisida ametlla marcona i la […] recepta familiar secreta del praliné blanc.
Per fer-ho saborós […] hem utilitzat un praliné a força d’ametlla.
Tant si desitja un refi nat menú de diversos plats o simplement un […] cafè exprés amb praliné, nosaltres ens ocupem […] que es compleixin tots els seus desitjos.
Un documental els convida a realitzar un viatge […] del cacauer al praliné, de la maraca a les […] capsetes de bombons i del gra de cacau a la reialesa.
10. Bombó de xocolata o praliné
3 tipus de bombons: 1 bombó de ganache de […] fruita (amb motlle), 1 praliné recobert, 1 de gust […] i tècnica de lliure elecció.
A Argentina i Uruguai, es […] consumeix de diverses formes: torrat (pelat o amb la seva pela); ensucrat en forma de garrapinyades, torrons i pralinés; com llaminadura, ja sigui confitat o recobert de xocolata; o dins de tauletes i barres d’aquest últim.
n de xocolata o praliné
Pernil / Embotits (tros) Pernil / Embotits (en llesques) Productes Càrnics (Gastronomia) Productes Càrnics Productes de Peix Crustacis, Marisc Peix (tros), Filets de peix, Salmó fumat Formatge dur (tros) […] Formatge dur ( en llesques) Pa / […] Pastissos Pastes xocolata, Pralinés, Petons de l’escuma […] de la xocolata Pasta Salses / Sopes […] Sandvitxos Fruites Verdura / Amanides (tallades)
Praliné o crocant, de qualsevol tipus de […] fruits secs.
Hem confeccionat aquesta delicada selecció de xocolates […] ‘rochers’ farcits de praliné combinant el […] blanc i el negre en un mateix concepte.
Per aconseguir que l’espinac sigui extra-especial, […] prepari un ràpid praliné de pinyó per acompanyar.
Don Pablo: Saltejat de bolets de […] primavera amb praliné de pinyons i […] ajoblanco.
Ja sigui en forma de […] deliciosos bombons, pralinés o tòfones, una cosa […] és certa almenys en la Ciutat de Nova York: tota […] una cultura del cacau està evolucionant i engegantint des els carrers empedrats del Soho fins al elegant Upper East Side.
Millor Mestre Pastisser Espanya el 1997, pedagog […] incomparable, Ramon li comunicarà amb passió les seves últimes creacions de […] caramels xocolates (barbada, praliné, pasta d’ametlla)
3 Tipus de pastissets (1 de xocolata, 1 de pistatxo […] […] i 1 de fruita) – Degustació – 3 Bombons de xocolata (1 ganache de fruita, 1 praliné i 1 lliure) – Degustació – 1 postres presentat en plat (lliure) calent i fred […] – Degustació
La preparació de la seva comanda de xocolates LEONIDAS o un altre, es realitza amb el major rigor en la selecció de les xocolates […] Léonidas, respectant sempre: un 60% de […] xocolates Léonidas praliné negre i de llet, un […] 20% de xocolates Léonidas ganache […] negre i de llet, un 20% de xocolates Léonidas blancs crema en els 2 Manon blanc, SENSE pasta d’ametlles.
Li Maître «és una empresa artesanal que presumeix d’una impressionant varietat de […] més de 40 tipus de pralinés a més de deu varietats […] de tòfones.
Les descripcions de les fórmules i els productes finals són complicadasyaveces fins i tot il · lògiques (per exemple, en el cas del gelat, les cobertures de xocolata poden utilitzar greix butírica subvencionada, […] però no així la cobertura de […] xocolata d’un praliné, encara que alguns ingredients del praliné poden ser subvencionables).
3 boníssimes tòfones (pisco, praliné i llet)
L’originalitat i bon gust d’aquestes ametlles […] caramel·litzades, cobertes de praliné blanc i cacau en […] pols, va guanyar molts adeptes.
Cobrir pastissos i barres de gelat, afegir capes intermèdies de […] cobertes o modelar pralinés de gelat (bombons).