ara pots trobar La definició i diversos exemples de com utilitzar la paraula glúcid, en aquesta col·lecció de rectificacions ortogràfiques pots veure com es pot utilitzar en un text Veritable aquesta paraula i utilitzar un dels sinònims que et recomanem de la llista completa que trobaràs aquí a més veuràs la seva Definició perquè et sigui molt més fàcil comprendre què significa glúcid.
Definició de glúcid
Glícid
¿Cóm es diu glúcid en castellà? / ¿Cómo se escribre y se dice glúcid en catalán?
Si vols saber com es diu en castellà glúcid has de saber que la seva traducció és glúcid pots descobrir en la nostra pàgina web més exemples en català perquè et sigui més fàcil contextualitzar-la en castellà.
Exemples de com utilitzar glúcid
Garantit […] sense proteïna, sense glúcid i sense lípid.
Per això, es pot dir que l’índex […] glicèmic mesura la biodisponibilitat d’un glúcid, el que correspon a la taxa d’absorció […] intestinal.
El producte és un glúcid que pràcticament no es metabolitza, s’elimina a través dels glomèruls renals i no s’absorbeix a nivell dels túbuls.
Al contrari, si l’índex glicèmic és baix (com el de les llenties) la taxa d’absorció del glúcid genera una resposta glicèmica baixa i fins insignificant.
Alimentar un gat com un home és perillós per a la seva […] organisme: massa ric en glúcid i mal dosados en lípids.
L’IG mesura l’elevació […] de la glicèmia (sucre a la sang) després del consum d’un aliment que contingui sucre o midó és a dir un glúcid.
Menjar pa o un altre aliment a força de cereals en cada àpat contribueix a garantir una aportació suficient de glúcids complexos.
El temps d’aparició de la glucosa a la sang és […] equivalent que el glúcid tingui un IG alt o baix.
Propietats fisicoquímiques (valor nutritiu mig per cada 100 […] grams de producte): valor energètic 84 kJ, lípids 2 g, […] proteïnes 7 g, glúcids 39 g, contingut […] natural de vitamina C.
L’intestí prim és camp en el gat: no permet bé pair els glúcid.
No obstant això, l’índex glicèmic d’un glúcid no és fix, pot variar en funció de diversos paràmetres com l’origen botànic o la varietat d’un cereal, la maduresa d’una fruita, els eventuals tractaments tèrmics, […] la hidratació, etc.
Fer servir el potencial de millorar el rendiment com a únic criteri, faria que s’inclogués, […] per exemple, l’entrenament físic i mental, la carn vermella, […] una sobrecàrrega de glúcids o l’entrenament [… ] a altitud.
La compensació: per neutralitzar el risc d’hiperglicèmia conseqüent a la ingestió d’un glúcid d’IG alt, cal menjar un glúcid d’Ig molt baix.
En realitat, s’havia confós la […] velocitat del buidament gàstric, en efecte […] variable d’un glúcid a un altre amb el […] temps necessari perquè la glucosa aparegui a la sang.
Si es menja un glúcid, aquest es transforma en glucosa per mitjà de la digestió i genera el […] augment de la glicèmia.
Com ho hem dit prèviament, […] l’IG indica el potencial glicemiante d’un glúcid i per això de la capacitat d’aquest a generar […] una secreció d’insulina corresponent.
Així, si el glúcid té un IG baix, la seva resposta insulínica […] també és baixa.
L’índex glicèmic mesura la capacitat que un glúcid donat té d’elevar la glicèmia després del dinar, pel que fa a una referència estàndard que és el glucosa pur.
L’índex glicèmic mesura la capacitat glicemiante d’un glúcid, és a dir la seva capacitat en alliberar una certa quantitat de glucosa després de la digestió.
Cada glúcid tenen un índex […] glicèmic precís, resultat d’un càlcul efectuat amb exàmens de laboratori sobre la matèria crua.
Valors nutritius per comprimit: […] Lípids: 8,89 mg, proteïnes: 23,80 mg, Glúcid: 251,80 mg.
En comptes de considerar simplement la importància glicèmica de cada glúcid, David Jenkins va tenir en compte la totalitat de la corba glicèmica generada per l’aliment estudiat […] de manera aïllada en dejú.
Garantit sense proteïna, sense glúcid i sense lípid.
En la seva composició trobem alginats, iode, oli essencial, […] manitol, fucoideano (glúcid soluble), principi […] colorant, principi amarg, algina […] (20% del pes sec) amb capacitat d’absorbir 100 vegades el seu propi pes en aigua i greixos.
Aquests, indiquen que si contenen la mateixa quantitat de glúcid pur, l’elevació de la glicèmia després d’haver menjat és molt diferent d’un glúcid a un altre així aquest sigui simple o complex.
Els nostres descobriments en la investigació del glúcid de l’àloe vera i la gliconutrición han donat peu a la creació […] de […] productes com el complex Ambrotose.
Si l’índex glicèmic és alt (com el de la papa / patata), la taxa d’absorció del glúcid genera una resposta glicèmica alta.
Per tant, les informacions obligatòries podrien limitar-se a les que […] es faciliten en l’actualitat de manera facultativa: indicació del valor […] energètic i de proteïnes, glúcids i lípids.
Es pensava que l’absorció de la glucosa després de la digestió del glúcid prenia més o menys temps segons la complexitat de la molècula de l’hidrat de carboni.